Cruyff Courts 6 vs 6

Cruyff Courts 6 vs 6 is een voetbaltoernooi dat gehouden wordt in meer dan twintig landen over de hele wereld. Wereldwijd doen er meer dan 20.000 jongens en meisjes tot en met twaalf jaar mee aan een van de toernooien. In de wijken van Utrecht worden elk voorjaar voorrondes gehouden waarna een regionale finale volgt. De winnaars van de regionale finale kunnen zich via de halve finale plaatsen voor het Nederlandse toernooi.  Wil jij ook mee doen? Vraag het aan de Buurtsportcoach bij jou in de wijk.

Cruijff 6v6

Danone Nations Cup

Elk jaar worden op de Krajicek Playgrounds in Utrecht de regionale voorrondes gehouden van het internationale voetbaltoernooi: de Danone Nations Cup. Jongens en meisjes van elf en twaalf jaar nemen het in teams van acht spelers tegen elkaar op in een poging zich met het team te kwalificeren voor de regionale eindstrijd. De winnaars van het landelijke eindtoernooi mogen mee doen aan het internationale eindtoernooi!

Kinderen van tien tot en met twaalf jaar mogen mee doen. Je hoeft niet lid te zijn van een voetbalclub Wil jij je ook aanmelden? Neem dan contact op met de sportcoach bij jou in de buurt.

De wedstrijden worden begeleidt door de Sportcoach van Harten voor Sport en de Scholarshippers van de Richard Krajiceck Foundation. Wanneer de eerste wedstrijden voor de editie van 2015 gespeeld worden wordt nog bekend gemaakt.

Danone-Nations-Cup