Gaan Harten voor Sport en VSU voortaan verder als één organisatie?

Ja vanaf 1 augustus gaat Harten voor Sport samen met de VSU verder als SportUtrecht, de nieuwe Utrechtse Sportorganisatie. 

Waarom gaan Harten voor Sport en de VSU samen verder als één organisatie?

Lees hier meer

Houden Harten voor Sport en de VSU op te bestaan?

Ja, vanaf 1 augustus houden beide organisaties op te bestaan. Onze activiteiten worden voortgezet onder de naam van stichting SportUtrecht. Uitzonderingen hierop zijn: Uvitaal en Merwede Gezondheidscentrum .Het fiets stimuleringsprogramma De Fietsmeesters van harten voor Sport gaat wel mee naar de nieuwe organisatie SportUtrecht.

Blijven jullie gevestigd aan de Europalaan 2?

Wij blijven tot eind 2018 gevestigd aan de Europalaan 2. Ook het kantoor van de VSU (Grebbeberglaan 5) blijft in gebruik bij de medewerkers. Het streven is om vanaf 1 december 2018 op een andere locatie aan de slag te gaan onder de naam SportUtrecht. Wanneer de exacte datum bekend is melden wij dit via onze verschillende kanalen.

Blijft mijn contactpersoon in de wijk hetzelfde?

Ja. Onze beweegmakelaars, buurtsportcoaches en andere andere collega’s blijven hun taken uitvoeren zoals je gewend bent. Het kan zijn dat er in de loop van het jaar enkele wijzigingen plaatsvinden, in dat geval wordt je hierover tijdig geïnformeerd.

Kan ik voor informatie nog terecht op www.hartenvoorsport.nl?

Ja dat kan. De website blijft nog tot eind 2018 actueel. Ondertussen werken wij hard aan een nieuwe organisatie website voor SportUtrecht, deze zal vanaf januari 2019 online staan (op www.sportutrecht.nl, nu nog de huidige VSU site)

Kan ik mijn contactpersoon nog bereiken op zijn oude mailadres en telefoonnummer?

Alle medewerkers krijgen een nieuw mailadres eindigend op @sportutrecht.nl. Je vindt de nieuwe mailadressen hier [link]. De telefoonnummers (mobiel) blijven ongewijzigd. Ook vind je hier de contactgegevens van de medewerkers die vanuit de VSU overkomen naar SportUtrecht.

Bij wie kan ik terecht voor afhandeling van zakelijke / financiële afspraken met Harten voor Sport?

Je kunt hiervoor terecht bij Ronald Hennekes, via ronald.hennekes@sportutrecht.nl of Rob Nillezen (rob@hartenvoorsport.nl)

Is de nieuwe organisatie Sport Utrecht een optelsom van de activiteiten van Harten voor Sport en de VSU?

Grotendeels worden activiteiten van Harten voor Sport en de VSU voortgezet onder de naam SportUtrecht. SportUtrecht zal echter de mogelijkheden van het samengaan van de twee organisaties optimaal gaan benutten. Daarnaast richt SportUtrecht zich op het uitvoeren van de vernieuwde opdracht van de gemeente die is geformuleerd in de beleidsregel sport, bewegen en verenigingsondersteuning 2018-2024. Wij hebben vijf kerntaken geformuleerd:

1 Sport- en beweeginfrastructuur
Wij zetten ons in voor een optimale organisatie en ontwikkeling van middelen en mensen.

2 Sport- en beweegstimulering
Met name voor diegenen voor wie dat niet altijd vanzelfsprekend is. We geloven heilig in de kracht van sport. Met de inzet van Buurtsportcoaches en Beweegmaatjes en projecten zoals schoolsporttoernooien proberen we zoveel mogelijk mensen sportplezier te geven en in aanraking te laten komen met een gezonde levensstijl.

3 Topsport en talentontwikkeling
(Sport)Utrecht is trots op de prestaties van haar topsporters en talenten. Maar deze top bereik je niet zomaar. Wij zetten ons daarom in voor een optimaal topsportklimaat en ondersteunen het sporttalent om het maximale uit zichzelf te halen.

4 Promotie van de sport
SportUtrecht streeft ernaar Utrechters te informeren, inspireren en activeren.

5 Belangenbehartiging
Als belangenbehartiger komt Sport Utrecht op voor de wensen en behoeften van alle type sportaanbieders in het Utrechtse sportlandschap: de verenigingen (breedte- en topsport), anders georganiseerde aanbieders en (kleine) zelfstandigen. Daarnaast behartigen we de belangen van individuele Utrechtse sporters: zowel de talenten en topsporters als de breedtesporters.